06 70 624 2419 info@teto-badog-mester.hu

Díjmentes állapotfelmérés és árajánlat! Hívjon minket most!

Ereszcsatornák szerelése, javítása, lemezfedések kivitelezése 15 év tapasztalattal!

Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése, javítása ! Tapasztalt bádogos szakemberek segítségével.

06 70 624 2419 Kérjen árajánlatot!
INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

24 órán belül visszahívjuk!
Kérje ingyenes árajánlatunkat most egyszerűen: 06 70 624 2419

Lemezes tetőfedések kivizelezése.

Cseréplemez vagy korcolt fém lemezes tetőfedés szeretne? Esetleg trapézlemezen gondolkodik? A lemezes tetőfedés kitünő megoldás legyen szó új tető építésekor vagy régi tető felújításánál. Ideális választás lehet olyankor is, amikor a tetőt nem szabad terhelni. Cégünk magas minőségű munkájáért garanciát vállal. A beázás javítására, megszüntetésére 5 év garanciát vállalunk. Az általunk épített (teljes fedés) tetőkre 25 év garanciát is vállalunk.

Ereszcsatorna szerelés, javítás.

Az általunk épített vagy javított ereszcsatornák anyaga lehet alumínium, műanyag, horganyzott acél vagy vörösréz lemez is. Az ereszcsatorna szerelése gyorsan, akár néhány nap alatt elvégezhető. Cégünk magas minőségű munkájáért garanciát vállal. A bádogos munkák esetében, (fedés, csapadék elvezetés) akár 30 év garanciát vállalunk. A garancia a viharkárra nem terjeszthető ki! A garancia feltételei a munka megrendelő lapon feltüntetésre kerülnek.

Bádogos munkák készítése.

Ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyak, kiköpők, oromszegélyek, ereszszegélyek, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók beépítése és javítása. Régebbi tetőfedések kiegé­szítő szerkezeti részeinek többségét fémlemezzel képezték. Ezek együttes gyűjtőneve a bádogos szerkeze­tek. Egyedi kiegészítő szerkezetként napjainkban is széles körben készülnek és készítünk mi is. Vállaljuk különbőző bádogos szerkezetek cseréjét, javítását magas szakértelemmel. Kérje ingyenes szakvéleményünket a megadott elérhetőségek egyikén.

Gyakori kérdések

Miért kell rendszeresen tisztíttatni az ereszcsatornákat?
Mennyi garanciát vállalnak a munkáikra?
Mik azok a bádogos szerkezetek?
Hogyan érhetném el, hogy energiahatékonyabb legyen a tetőszerkezet?
Dohos szagot érzek a padláson, mi lehet az oka?
Miért látni egyre több cserepeslemezes tetőfedésű házat?

Miért válassza TETŐ BÁDOG MESTER-t?

Több, mint két évtizede a tetőfedő ipar meghatározó szereplőiként több ezer elégedett Ügyféllel a hátunk mögött büszkén mondhatjuk, hogy széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a tetőfedés minden területén.

Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás Tetőfedés és tetőfelújítás
INGYENES

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Igyenes árajánlatkérés itt.

Cégünk igyekszik miharabb kapcsolatba lépni Önnel a megadott elérhetőségek egyikén.